Meer over Overlijdensadvertentie.com

Indien u als bezoeker op zoek bent naar informatie over een overledene in uw omgeving, dan is het voor u mogelijk op de site te kunnen zoeken op naam, woonplaats en datum.

Zodra u gegevens invult en daarna op zoeken drukt krijgt u een overzicht zoals dat door u is aangegeven.

U ziet mogelijk vervolgens de naam van één of meerdere personen. Dit is aangegeven in licht blauw. Zodra u hierop klikt krijgt u de het gehele rouwbericht te zien.

Naast de kaart ziet u, indien van toepassing, een foto van de overledene.

Daarnaast is er een optie voor de nabestaande(n) de keuze om een condoleanceregister te openen. Hierin zijn twee opties mogelijk, namelijk een openbaar condoleanceregister dat voor iedereen toegankelijk is en een gesloten register. Dit laatste houdt in dat alleen de nabestaande(n) het kunnen lezen.

Als bezoeker kunt u via deze site ook een kaart of een bloemtje sturen naar de nabestaande(n).

Als enige in Nederland heeft deze site de mogelijkheid om je gratis aan te melden voor actuele rouwberichten van de door u opgegeven woonplaatsen. Wanneer u zich aanmeldt op de site dan ontvangt u een mailbericht in uw eigen mailbox van overlijdensadvertentie.com om uw account te verifiëren. U ontvangt daarna alleen een bericht als er iemand is overleden in de door uw opgegeven woonplaats. U ontvangt verder geen nieuwsbrieven of iets degelijks.

Zodra er een advertentie is geplaatst door een uitvaartverzorger is deze binnen 6 uur verspeid aan de aangemelde bezoekers. Er kunnen alleen rouwadvertenties geplaatst worden door uitvaartverzorgers om zo te kunnen waarborgen dat u alleen maar correcte informatie ontvangt.

Sinds het moment dat overlijdensadvertentie.com online is gegaan, op 10 september 2012, heeft de site nu al meer dan 26.000 zoekers gehad.

Wilt u weten of u woonplaats al een keer door een andere bezoeker is aangemeld, ga terug naar de homepage en klik rechts bovenaan op woonplaatsen.

Bekijk hier de aangemelde woonplaatsen.